Om oss

AstraZeneca Norge er en del av AstraZeneca Nordic med hovedkontor i Södertälje. I Norge er vi ca 65 ansatte og hovedkontoret ligger på Helsfyr i Oslo.


I AstraZeneca har vi et felles mål om å flytte vitenskapens grenser og utvikle banebrytende medisiner som kan endre folks liv til det bedre. Vi har forskningsaktivitet på tre kontinenter, produksjon i 16 land og medarbeidere i over 100 land. Vår målsetting er å gi våre medarbeidere både frihet og ansvar, slik at de kan utvikle sitt fulle potensial, for effektivt å møte utfordringer, som en del av en global industri.

Grensesprengende forskning er vårt mål innen kreftområdet, dette inkluderer forbedring av den medisinske behandling og kreftpasientenes utsikter. Vårt ultimate mål er å fjerne kreft som dødsårsak.

I AstraZeneca Norge er vi ca. 65 ansatte, og vi jobber primært med salg og markedsføring av innovative medisiner. Ønsker du å lese mer om firmaet, gå inn på AstraZeneca sin globale hjemmeside her. Her kan du lese om firmaet globalt, strategi, ledelse og AstraZeneca sine kjerneverdier. Den globale årsrapporten til AstraZeneca er tilgjengelig her.


6.1

milliarder investert i forskning og utvikling av nye medisiner

70.600

ansatte globalt

Her finner dere oss

AstraZeneca AS

Fredrik Selmers vei 6

0663 Etterstad, Oslo

Oslo

Telefon: 21 00 64 00


Postadresse

Fredrik Selmers vei 6
Box 6050 Etterstad
0601 Oslo
Telefon: 21 00 64 00


Faktureringsadresse

AstraZeneca AS
Box 1400
Bottomline Technologies Ltd
1 Capital Place
Lovet Road
Harlow, Essex
CM19 5AS
United Kingdom

VAT No: 918 209 999


E-post

Du kan også kontakte AstraZeneca Norge
via e-post for generelle henvendelser.


Spørsmål til medisinsk informasjon

Medisinsk informasjon for helsepersonell besvarer spørsmål relatert til AstraZenecas produkter. Du kan stille spørsmål til medisinsk informasjon via e-post eller på telefon 21 00 64 00.

For å rapportere bivirkninger, bruk denne linken:

Rapporter bivirkninger


For spørsmål om AstraZeneca sin Covid-19-vaksine (Vaxzevria), vennligst ring vår lokale avdeling på +47 23 96 23 13. Du kan også kontakte oss via denne linken

Vær oppmerksom på at AstraZeneca ikke kan gi privatpersoner råd om sykdommer eller vaksinasjoner. I slike spørsmål ber vi deg kontakte legen din eller avdelingen/klinikken som er ansvarlig for vaksinasjonen.

Henvendelser fra pressen

Kontakt:
Mathias Holm Pedersen, Communications Director, AstraZeneca Nordic MC
Telefon: +45 22937730