AstraZeneca & COVID-19

I anledning av COVID-19 utbruddet, handler AstraZeneca i overensstemmelse med våre verdier; vi følger vitenskapen og setter pasientene først. Våre prioriteringer i denne tiden er å sikre leveranse av våre legemidler til pasienter samt å beskytte helse og trivsel til våre ansatte og i de samfunnene vi opererer.
 

Vår leveransekjede for legemidler er solid og vi fortsetter å overvåke situasjonen nøye. Vårt strenge kvalitetsstyringssystem sikrer alltid våre legemidlers sikkerhet, kvalitet og effekt.

I egenskap av å være et vitenskapsstyrt legemiddelselskap, er vår kliniske forskning avgjørende for utviklingen av innovative nye legemidler. Vi har iverksatt hensiktsmessige tiltak for å sikre kontinuitet og redusere påvirkningen av det nye coronaviruset på vårt forsknings- og utviklingsprogram.

For å beskytte helse og trivsel hos våre 70 000 ansatte rundt om i verden og de samfunn vi har virksomhet i, har vi gjennomført midlertidige tiltak for å redusere risikoen for infeksjonsspredning. Disse inkluderer bruk av digital teknikk for å støtte hjemmekontor samt begrensninger i forretningsreiser, eksterne møter og besøkende til AstraZenecas fasiliteter. Våre retningslinjer er i samsvar med lokale myndigheters råd og instrukser.

AstraZeneca samarbeider med internasjonale helsemyndigheter og regjeringer som svar på utbruddet. Vi har tilbudt vår vitenskapelige og tekniske ekspertise til myndigheter samt Verdens helseorganisasjonen (WHO) og European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA).

Gjennom vår vitenskapelige ekspertise innen infeksjonssykdommer og patentert teknologi for påvisning av antistoffer har vi raskt mobilisert våre forskningsinnsatser innom dette området.

 

NO-6593-04-20-AZ

 

For spørsmål om AstraZeneca sin Covid-19-vaksine (Vaxzevria), vennligst ring vår lokale avdeling på +47 23 96 23 13. Du kan også kontakte oss via denne linken.

Vær oppmerksom på at AstraZeneca ikke kan gi privatpersoner råd om sykdommer eller vaksinasjoner. I slike spørsmål ber vi deg kontakte legen din eller avdelingen/klinikken som er ansvarlig for vaksinasjonen.